Webshop design

Det første dine kunder ser er selvsagt din webshop's visuelle tema. Derfor er det visuelle utroligt vigtigt, når du vil starte din webshop. Det er vigtigt, at du vælger et webshop design, hvor de fundamantale elementer i webshoppen's design bygger på gode standarder. Så starter du ud med en webshop, som der er flot og som er brugervenlig.

 

Har du selv styr på, at programmere, skal du stadig holde for øje, hvilke muligheder systemet giver dig ift. webshop design.

 

Hos DG Coding har vi valgt, at arbejde med SmartWeb systemet. I en SmartWeb løsning har du alt hvad du skal bruge. Flotte standard webshop designs og rig på muligheder for, at individualisere sit webshop design. I en SmartWeb løsning har du muilghed for at gro, da SmartWeb er spækket med funktioner, som der gør livet nemmere for at arbejde med e-handel.

 

 

Velstruktureret webshop design

Et stærkt webshop design handler selvfølgelig om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det at webshop designet er velstrukturet. Det gør at kunderne kan finde rundt i din webshop, handle gnidningsfrit og komme igennem bestillingen uden problemmer.

Derfor er det vigtigt, at webshop designet er udviklet med kunden, kunderejsen og brugeroplevelsen for øje - alt dette får du med en SmartWeb løsning.

 

Mobil webshop design

Shopping fra mobilen er eksploderet og fortsætter kun én vej, og det er op. Derfor er det også vigtigt, at både dit webshop design og selve platformen er mobilvenlig. Når du vælger en SmartWeb webshop er du sikker på, at både webshop design og brugervenlighed fra mobilen er en prioritet.
SmartWeb-teamet arbejder altid på, at forbedre deres system, og her er også mobil webshop design i fokus.

 

 

Webshop design der stå ud i mængden

Med en SmartWeb webshop kan du let få bygget en unik webshop. Hos DG Coding kan vi implementere dit webshop design og alle dine design-ønsker i webshoppen. Med et unikt webshop design kan du stå ud i mængden og få leveret netop det budskab, din målgruppe fortjener.

DG Coding er ekspert i, at implementere alle typer webshop design og behov.

 

Fra ide til realitet

Har du brug for det, kan vi tage dig hele vejen fra valg af webshop, betalingssystem og til oprettelse af produkter m.m. til den færdige webshop er i luften. Alt hvad der ligger derimellem af design og kodning, klarer vi for dig.