Webshop løsning

Webshop løsning, hvad skal man vælge?

Der findes rigtig mange webshop løsninger, både opensource- og hosted webshop-løsninger. Valget imellem hvilken type webshop løsning man skal vælge kan derfor være svær.

Hos DG Coding lægger vi vægt på brugervenlighed og at det skal være nemt, at komme i gang med sin webshop. Det skal være så nemt, at komme i gang med sin webshop, at man kan gøre det på en dag.

Dét kan man med en webshop løsning fra SmartWeb. SmartWeb's webshop er blandt de mest populære webshop løsninger i Danmark.

 

Hosted webshop løsning, giver det nogle begrænsninger?

SmartWeb's webshop løsning har en utrolig brugervenlig administration. Hvorfor det er nemt, at gå i gang med webshop løsningen. Udover den brugervenlige brugergrænseflade har SmartWeb support inkluderet i deres pakkeløsninger. Hvis du har problemer med din webshop, så er supporten altid venlige, hjælpsomme og klar til at hjælpe dig.

Webshoppen er spækket med funktionaliter, der er skræddersyet til, at gøre det at drive en webshop lettere.

Når du har en webshop løsning hos SmartWeb, så får du også fremtidige opdateringer med uden, at du skal bekymre dig om hvordan de skal opdateres. Nye opdateringer til din webshop løsning kommer automatisk løbende på.

Med en SmartWeb webshop løsning er du hurtigt klar til, at kunne sælge dine produkter online. Det kræver selvfølgelig opsætning og oprettelse af dine produkter i webshop løsningen.

Har du custom behov til din webshop løsning, så kan dette også gøres i en webshop løsning fra SmartWeb. Her kan langt de fleste behov sagtens udvikles direkte i webshop løsningens template-system. Dermed ikke sagt, at komplekse behov i din webshop løsning ikke er muligt med SmartWeb. Det er det! Selv komplekse behov kan udvikles til en webshop fra SmartWeb. SmartWeb giver adgang til deres avancerede funktioner via det man kalder et API. API'et er så fleksibelt at man kan kode stort set de fleste behov man har.

Leder du efter en nem og tryg måde, at starte din webshop på, så er en webshop løsning fra SmartWeb et sikkert valg.

 

Webshop løsning med månedlig betaling

Med en webshop løsning fra SmartWeb betaler du en månedlig pris. Hos SmartWeb kan du vælge din webshop løsning i forskellige pakker. Du vælger blot den webshop pakke, som der passer til dine behov. Med i prisen på din webshop løsning får du support, hosting og alle opdateringer er inkluderet. Denne løsning gør det trygt og nemt, at drive en webshop. Hvis du har problemer med brugen af webshop løsningen eller hvis der er serverproblemer, så er SmartWeb der til at hjælpe med samme.

 

Hvad får man i webshop løsningen?

En webshop løsningen hos SmartWeb er inkluderet med utrolig mange funktioner, basis funktioner og avancerede funktioner der passer til en webshop. Webshoppen's SEO understøttelse er også meget anerkendt, og du kan derfor nå langt med dit SEO arbejde med en webshop løsning fra SmartWeb. Webshoppen er integreret med mange af de populære Google-funktioner, som Google Analytics, Google Tagmanager, og Google Console.

Udover de mange funktioner til webshoppen, findes der også et væld af apps/web-apps til webshop løsningen, og mange populære services er også integreret med en webshop løsning fra SmartWeb.

 

Blandt de mest populære webshop funktioner, kan nævnes:

 

  • - Relaterede produkter
  • - Tilkøbsprodukter
  • - Pakkeprodukter
  • - Varianter
  • - Flere sprog
  • - Pricerunner integration
  • - Google Shopping
  • - èt login, flere webshops

 

Og mange, mange flere funktioner.

 

Start din webshop allerede nu!

Fordele med en webshop løsning fra SmartWeb

Lav din egen webshop

Med få klik kan du oprette en webshop, som passer til netop dine behov. Alt det tekniske er klart og parat med en webshop løsning fra SmartWeb.

Intet oprettelsesgebyr

Når den bestiller en webshop løsning hos SmartWeb er der ingen oprettelsesgebyr og der er heller ikke ordregebyr.

Gratis i 30 dage

De første 30 dage får du gratis - så kan du hurtigt og trygt gøre din webshop parat til start. Selv i prøveperiode har du mulighed for, at gøre brug af SmartWeb's venlige support.

Ubegrænset omsætning

Du betaler et fast abonnement for din webshop løsning, som du selv vælger. Du betaler ikke en procentuel andel af din omsætning.

Sælg til hele verden

Webshop løsningen kan opsættes til salg i hele verden og leveringslande og valuta vælges blot fra en liste.

Webshoppen udregner automatisk moms ift. salg i og udenfor Europa.

Hosted Webshop

En webshop løsning fra SmartWeb er hosted på dedikerede SmartWeb servere i et sikkert og hurtigt driftmiljø. Du får automatisk gratis opdateringer med nye funktioner til webshoppen.

Fri support

SmartWeb support står klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Så går du aldrig i stå med din webshop. Det er gratis - også i din prøveperiode.

Mange muligheder

SmartWeb er en avanceret webshop løsning med mange muligheder. Fx salg til B2C/B2B, pris- og rettighedsstyring, multi-store og sprog mv.

Gratis design

Vælg mellem 19 flotte, gratis designs til din webshop løsning. Et klik og dit design er klar til brug!

 

 

Start din webshop allerede nu!

Hurtig i gang med din webshop løsning

Det er oftest nok at blive klar med designet af din webshop løsning. Det er gjort utrolig let i webshoppen ved, at have en nem Design manager til, hvor man kan indstille designet på webshoppen med ganske få kliks.

Der er også gode design skabeloner til webshop løsningen. Så slipper du for, at bruge tid på alle detaljer for at din webshop klar til start.

Med en webshop løsning fra SmartWeb er du flyvende fra start og systemet passer både til mindre webshops såvel som meget store webshop - med andre ord kan du vokse i en webshop fra SmartWeb.