Webshop

Kom godt fra start, få den rigtige webshop løsning

Der findes mange webshop løsninger, og det kan være svært at vælge den rigtige. Hos DG Coding er vi eksperter i SmartWeb, Hostedshop og Scannet løsninger.

Derfor kan vi med mange års erfaringer roligt sige, at du med en webshop løsning fra SmartWeb, Hostedshop eller Scannet får dig en webshop, som du kan vokse i.

Udvikling af webshop løsninger

Hos DG Coding har vi en bred vifte komptencer

 

Custom webshop udvikling

Hvad enten du har en ny eller eksisterende webshop løsning i SmartWeb, Hostedshop eller Scannet kan vi hjælpe dig med custom udvikling. Vi mener, at stort set det meste kan lade sig gøre i disse webshop. Derfor er det kun din fantasi og behov der sætter grænsen for udviklingen.

Sparring

Har du nogle idéer og ønsker til udvikling tager vi en snak om hvordan det bedst muligt kan løses. Det kan også være, at der allerede er nogle faste rammer hvori, at dit behov skal løses, som fx budget eller administration af funktionen.

 

Webshop og POS i samme løsning

Hvad enten du sælger dine varer i butik, til messer, over telefom, salgsmøder eller fra din webshop, så kan en SmartWeb dække dine behov.

Ekspedér lynhurtigt dine kunder med kassesystemet SmartWeb POS!

SmartWeb POS er webbaseret og fuldtud integreret med din SmartWeb webshop. Det er nemt at sætte op, på få minutter er du klar til at sælge dine varer via din egen computer, tablet eller telefon.